|
|||||||
| Aşk ve Sevgi Şiirleri Aşk ve Sevgi Şiirlerini Bu Bölümde Hadi Aşıklar... |
| ||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
|
Şimdi Gidiyorsun Ya
şimdi gidiyorsun ya... dinle bak kara gözlüm bu sana fısıldayacağım son sözüm ya kal yanımda yaşama sebebim ol yada giderken al canımı ecelim ol sen benim bu günüm yarınlarımsın yarınlarımın tek umudu yaşam kaynağımsın şimdi gidiyorsun ya giderken ardında bıraktıklarına bir bak bu kalp sensiz atarmı sanıyorsun bu serseri yokluğunda yaşarmı sanıyorsun ne seni sevmekten vazgeçebilirim nede sensizliğin bir dakikasına katlanabilirim şimdi gidiyorsun ve ben hiç iyi değilim çünkü;bu hayatın her anında sen varsın seninle yaşamayı sevdi bu yürek bırakta seninle yaşasın... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
|
Sen Beni Hiç Sevmedin ki...
Ben seni sevdiğim zaman buşehre yağmurlar yağardı... Uzaktasındiye bir haberin için neler vermezken, Yakınımdaydın... Kalp atışın kadar yakın, Sesin kadar uzak.... Sen beni hiç sevmedin ki... Belki sevilmeyi seçtin sen, Bıkmadan, usanmadan bekleyen beni değil! Verdiğim sözlerden vazgeçmiş olabilirim Ama senden asla... Yalan da olsa... Sevilmeyi, Kısa da olsa, Yanımdasın hissini, İstemeden de olsa, Kırgınlığı Acı da olsa, Ayrılığı Verdin sen bana.... Yaşarken ölmeyi, Severken ayrılığı, Özlerken yanlızlığı, Sana borçluyum... Ve sen... Rüzgarsan es, Fırtınaysan gürle, Yağmursan yağ, Güneşsen ısıt, Yeter ki yanımda ol!!! |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |