|
|||||||
| Tanışalım Kaynaşalım Heyyyy sana söylüyorum Alderli Tanıyalım seni Hadi Bakem Tanıt Kendini Kendini Tanıtmadan Başka Bölüme Geçme Bakem:D |
| Tags: alder 11 yasinda |
| ||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Senior Member
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
|
ALAŞEHİRLİLER DERNEĞİ'nin Yemekli Toplantısı,
15.01.2011 C.tesi akşamı İzmir-Forum Bornova'da yapıldı... Yaklaşık 3 aylık bir ön hazırlık ve istişareler sonucunda, 22 kişilik kurucular kurulu oluşturularak, 26.05.2000 tarihinde İZMİR'de kurulan ALAŞEHİRLİLER DERNEĞİ'nin, (www.alasehirlilerdernegi.org ) "Alaşehirlilerle buluşma, tanışma, kaynaşma ve sohbet..." adını verdiği yemekli toplantısı; 15 Ocak 2011 Cumartesi akşamı, (Alaşehirli Mehmet AY'ın sanibi olduğu) İzmir Forum Bornova'daki Konya Sefası'nda yapıldı... ( www.konyasefasi.com ) Kadın,erkek,çoluk çocuk samimi bir ortamda yapılan yemekli toplantıya yaklaşık 100 kişilik katılımın olması; ALDER Yönetim Kurulunu memnun etti... Dolayısıyla Kuruluşunun 11.yılında, Alaşehirliler Derneği'nin yemekli toplantısına teşrif edip katılan ve dernek yönetimi olarak bizlerinin sevincine ortak olan değerli Alaşehirli hemşehirlerimize çok teşekkür ederiz. Zira paylaşılan sevinçler çoğalır; paylaşılan dertler ise azalırmış... İyi günde, kötü günde daima Alaşehirli Hemşehrilerimizle birlikte olmak dileklerimizle Selam, Sevgi ve Saygılarımızı sunarız. 16.01.2011 Rasim KIRKAŞ ALAŞEHİRLİLER DERNEĞİ Yönetim Kurulu adına Başkan > --------------------------- irtibat-iletişim: kurucubaskan@alasehirlilerdernegi.org 0505 466 23 36 rasimkirkas@hotmail.com www.alasehirlilerdernegi.org -------------------------------------- |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |