*****  A L A Ş E H İ R L İ L E R   D E R N E Ğ İ  *****

Faaliyet Takvimi

Alaşehirliler Derneği tarafından 16.02.2014 tarihli Buluşma Kahvaltısı düzenlendi.

Alaşehirliler Derneği (ALDER)  Kavaltılı Buluşma Toplantısı 16.02.2014 Pazar günü saat 09.30 - 12.30 arasında, İzmir / Bornova Kazım Dirik Mahallesindeki Damak Pide Kebap Döner Salonunda yapıldı.

Toplam 3 saat kadar devam eden toplantımıza;
Dernek Bşkanı Rasim KIRKAŞ,
Bşkan Yardımcısı Cafer KABAY ve 8 kişilik ailesi,
Dernek Muhasibi Mithat DURSUN ve 6 kişilik ailesi,
Hemşerimiz Ramazan OLGUN ve 15 kişilik Grubu,
Avukat Hayriye Değirmenci ve 4 kişilik ailesi,
Buca’dan hemşerimiz Ahmet ÇELEBİ ve 4 kişilik ailesi,
Hemşerimiz Ali ÇETİN ve 3 kişilik ailesi,
Emekli Öğretmen Yusuf YAZGAN ve ailesi,
Hemşerimiz Adem YÖRÜK ve 4 kişilik ailesi,
Diğer hemşerilerimiz Ali GÖNEN, Kazım YILGIN,
Mustafa KAMBUR, Sefa KUTLUAY, Uğur AKGÜN,
Mehmet Ali AKALAN, Mehmet YENİÇERİ,
Yusuf ŞAHİN, Mustafa KARABULUT,
Adnan GÜVEN, Halit GÜVEN, Bünyamin ALKAN,
Ercan TEKİN ve 4 kişilik Ailesi,
Hasan KARTOĞLAN ve ailesi Olmak üzere (çoluk, çocuklar dahil) genel toplam 63 kişi katılmıştır.

Toplantıda Kahvaltı-Çay bedeli olarak kişi başına 10-TL alınmıştır.
Bilet satılması sonucunda elde edilen net 150-TL hasılat (gelir) Celal Bayar Üniv. Manisa Tıp Fakültesi 5.sınıf öğrencisi olan Çok fakir bir kardeşimize (Derneğimiz adına) eğitim destek bursu Olarak, banka hesabına EFT yapılarak gönderilmiştir.
Alaşehirliler Derneği 14. Yıl Buluşma Kahvaltısı toplantımıza katılan 63 kişilik grubumuzun tüm üyelerine, etkinliğimize iştirak ettikleri için çok teşekkür ederiz.

23.03.2014 tarihindeki yapılacak, Derneğimiz 8.Genel Kurul Toplantısında tekrar buluşmayı ümit ederiz.

Konuşmalarıyla Kahvaltımıza renk katan ve Alaşehirlilerin buluşmalarının birlik ve beraberliğine katkısına vurgu yapan başta Dernek Başkanımız Rasim KIRKAŞ, Dernek Başkan Yardımcımız Cafer KABAY, Dernek Saymanımız Mithat DURSUN'a, Konuşmaları ve "Eski  Dostlar" şarkısını seslendirmeleriyle bizleri coşturan Kıymetli Hocalarımız  Emekli Öğretmen Yusuf YAZGAN ve eşi Emekli Öğretmen Kadriye YAZGAN olmak üzere katılan tüm hemşerilerimize teşekkürü borç biliriz.
Fotoğraflar için tıklayınız.

ALAŞEHİRLİLER DERNEĞİ